måndag 12 november 2012

Måndag!

Och med måndagen följde en marknadsföringstent. Godkänd blir jag nog kändes det som :) Efter tentan skeen solen så jag lagade Lattjos första spår :D På en fotbollsplan då lilla Lattjo är så liten ännu, så han drunknar väl i gräset på åkern. Men fotbollsplanen var ganska "fluffig" den med så det gick bra :) blev kanske en 7-8 steg bara och första steget hade han mest sjå att försöka klia av sig halsbandet, det är ju lite äckligt ännu. Men sen resten av stegen spårade han fint :D hade 2 små kalkonbitar per fotsteg och det gick super, näsan i backen heela vägen, vid slutet sen så slukade han kalkonbitarna och när jag lyfte bort honom och det var lite bitar kvar så blev han asförbannad :D Nå det är bra det, då sitter suget i ;)

Följa handen fick han göra lite också, han var duktig på det med såklart :) så vi gick lite kringelikrok, iinga problem :D Kalkonen gillade han! bra att veta :) Annars är hans bästa leksak en filttoffla, åååh vad det är roligt att kampa med den ;D haha. Imorgonkväll blir det lydnadskurs för Lena, så kul att man kan ta med sig båda pojkarna :D Valpen kommer väl ha fullt upp med all störning och Blaze har aldrig tränat inomhus förut, intressant ska det bli :)

Var annars på en långrunda med dom "stora" jyckarna idag, Sanne kom med som sällskap :) Vi gick standarrundan och Blaze var såå glad att livet verkligen är som vanligt trots att lillskiten är i huset :) Han får fortfarande träna och promenera som vanligt :D Avundsjukan börjar släppa, nu ska han kramas i princip lika mycket som vanligt igen ;) SKÖNT! Han har även börjat titta åt andra hållet när valpen kommer och låtsas som den inte är där i jämförelse med när han tidigare blev förbannad på om den ens skulle i samma riktning som honom. Haha. Ja, men man får nog påminna honom emellanåt att va snäll med den lilla, men det släpper :) Blaze förstår inte hur roligt han faktiskt kommer att ha med valpen när den väl börjar bli lite större :)

Nu ska jag vila en stund före middan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar