onsdag 21 november 2012

Ledig onsdag!

Vaknade kvart över 9 imorse, hoppade upp ur sängen och gick ut och gjorde lite äta-ur-handen-övningar med Lattjo. Det gick helt okej, han kan nog följa liite ivrigare tycker jag :) men det går åt rätt håll! Sedan in och äta rejäl frukost och så sov hundarna en stund medans jag kikade på TV, sen bar det iväg på promenad. Lattjo fick komma med ut i skogen för första gången, vi var ute i 1,5 timme. Sen busade vi massa på gården :) Fotade under promenaden gjorde vi också :) Blaze blev ute någon timme till och gnagade på lite ben.

Lattjo tvärdeckade när vi kom in och sov 2 timmar i sträck :) Då passade jag på att redigera bilder och slänga upp dom på fejjan. Sen vaknade han till liv och var ute och busade en stund, sen slängde jag in han i bilen och for iväg och lade fältspår. jätteduktig är han och har haffat spårandet. så nu är det korta korta fältspår mest hela tiden :) så att vi är på god väg när snön kommer. Låt den hålla sig borta igenom hela januari!! Han har lite brått i spåret, och det är pga ivern. men nu är suget det viktigaste och att han spårar och vill framåt. mycket näring i spåret bara så han har något att göra och inte rusar igenom :D Vi har ju också endast spårat precis före måltid, så han är riktigt hungrig.

Sen har vi busat lite ikväll också. Blaze, Chess och Koda har fått massa mys och kramar idag. En underbar ledig hunddag med andra ord :) Nu blire stekta ägg på mackor med mamsen och Bonde söker fru ;D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar