lördag 12 januari 2013

Träning

Planerna, och bilden som jag ordnade till åt Sussie :)
Jahapp, har idag varit på sökträning, superbra gick det!

Blaze har ändrat från rulle till skall och han går verkligen igång på det. Störtar iväg ut till figuranterna och tycker att det är så kul! Skäller ett riktigt fint skall också, med bra styrka och ljud :) Måste se till att filma det här nånting snart :) Han tog även två främmande föremål idag, det tar sig sa pyromanen! Lattjo var ut och gjorde korvringar mellan varven, riktigt bra gick det med och bättre kommer det att bli :) Alla andra hundarna skötte sig fint. Helt otroligt vad tillfredsställande det är att träna hund :D

Annars så har Lattjo haft(?) mask. äckligt! Men behandlats, alla andra fick sig också en dos för säkerhetsskull, nu ska det göras om om 2 veckor igen..

Utöver det så har Devih börjat löpa, ska bli kul att följa med iväg och para med den uurmysiga hanen Qeysir, verkligen en fin och härlig kille :) Nu är det bara 2 dar kvar innan skolan börjar, och jag bara MÅSTE få den där jäkla hemtentan gjord. snark. Imorgon blir det snöspår för Lattjo, annars ingen träning, bara de vanliga långpromenaderna, samma sak på måndag. Men på tisdag så är det lydnadsträningar igen, och på fredagen så är det sök och på lördag sök. Härligt :D Nu ska jag laga mig en kopp te och äta lite mackor :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar