torsdag 10 januari 2013

Kalla vindar!

Blazes "mini-kärlek" Tiah :D
Idag blev det inget spårande för Lattjo i varje fall, morgonsysslorna tog längre än beräknat så vi hann inte med så mycket innan det bar iväg på dagens långrunda. Vi gick våran standardrunda i Näfsby med Sussie och brudarna. Vilket jävla liv det är när man släpper ut hela gänget ur bilen och dom drar iväg över fotbollsplanen i 200 knyck! skenar, gapar och härjar som idioter!! Men roligt har de iallafall :D

Vår tretimmars runda brukar vara nojsig och i full fart, men idag och förra gången vi var så hade Blaze fullt upp med att fria med lille Tiah........ Förra gången löpte hon visserligen och Blaze är ju värsta tonåringen just nu, så dreglet flög åt alla håll och svansen i topp och i princip kröp efter Tiah, stackaren! Men idag hade Tiah slutat löpa, Koda var bara lite sniffig, han var mer intresserad av Devih idag. Men Blaze, han var fortfarande STENSÄKER på att Tiah löpte ännu, stackars Blaze fick gå kopplad när han hade som svårast att hejda sig och Tiah var flyförbannad på honom mellan varven :) Inte lika illa som förra gången, men är man en kåt tonårspojke så är man :) Bra gick det ändå.

Väl hemma igen så tvärdeckade hundarna efter promenaden som alltid tar lite över 3 timmar att gå. Det är verkligen skönt när alla galenpannorna drar ur varandra så in i bänken, då kan man ligga i soffan med riktigt gott samvete på kvällen efter att hundarna ätit rejäla lass till middagen :)

Annars ser jag enormt framemot år 2013. Det kommer bli ett bra år. Bara att börja med att boka hotellrum till de största utställningarna ;) Träningen kommer va toppen och hoppeligen ska vi komma igång med tävlandet också. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar