måndag 14 januari 2013

Då börjar skolan igen!

Jahapp, sista kvällen ledig. Imorgon börjar skolan igen. Både trist och roligt. Ska bli roligt att träffa alla klasskompisarna igen, men det är trist dom dagar det blir en massa stress. Men vi har vettigt schema iallafall det är alltid ett plus :) Lediga måndagar och fredagar och det är bara onsdagen som är lång :)

Lattjo & Blaze <3
Annars så har vi inte tränat nåt idag idag heller. bara tagit det lugnt och varit mycket ute :) Blev först en 2-timmars runda på förmiddagen och knäppte lite kort. Sen blev det en 2 timmars runda igen med Essi och Zack på kungsö :) Igår fick vi ju sällskap av grannen på vår långpromenad. Har haft ovanligt mycket promenadsällskap på sistone, men det är skönt dom dagar man känner att man är lite seg.

Nå om vi hoppar till morgondagen igen då så börjar ju lydnadsträningen igen. Skönt att komma iväg och köra lite lydnad på kvällstid i inomhushall. På onsdag är det låång skoldag, så då får hundarna ta det lite piano och nojsa på gården med mamma, sen på kvällen blire tyvärr att gå en trist, lång powerwalk med hundarna i koppel då det blivit mörkt :/ Men en dag piano gör ju att vi har desto mer energi på Torsdag :) Då slutar jag tio och det blir långpromenad och sökträning efter det :) Eller om jag kanske kör lite lydnad direkt efter skolan?.. hmm vi låter Torsdagen formas lite bättre längre fram, sök blir det iallafall, och en promenad. :)

Älska detta hundliv, det finns alltid något att göra :D

Lattjo & Blaze

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar