tisdag 30 oktober 2012

En tung vecka.

Den här veckan är tuff. Börjar vackert köra igenom alla skolarbeten som ska va klara före jul och har även haft långa skoldagar. Hundarna är rastlösa över att ha blivit utan träning, men tyvärr får det räcka med bara promenader en dag till. Sen ska vi ta en rejäl spårdag på torsdag :)

Annars går livet upp och ner.

Lilla underbara Dixie har idag fått stänga ögonen för sista gången, 16,5 år gammal. Hon har haft ett underbart liv med många hundkompisar och låånga promenader i ett hem där hundarna alltid går först. Det är så våra älsklingar ska få leva. Dom ska få följa med på alla möjliga roliga upptåg, dom ska få leva ett aktivt liv, dom ska få njuta av skogen varje dag. Underbara Dixie fick följa med på långpromenader enda tills hon inte hade riktigt lika mycket energi kvar, och då var hon över 16 år gammal!! Hon orkade alltså hänga med ynglingarna så länge, fina Dixie :) Hon har lärt upp och uppfostrat flera valpar, hon har ständigt vart på hugget och sett till att det är ordning och reda, precis så som en gammal dam ska va :) Men till slut känner man att det är dags och då är det viktigt att man får stöd och en hand i ryggen av sina vänner.

Som med alla djur och nära & kära så får man tänka på att minnas de goda stunderna man upplevt tillsammans. Livet har sin gång och det är inte en dans på röda rosor. Stora styrkekramar till matte Sussie som sett till att Dixie fått leva ett underbart liv och sett till att Dixie fått det bästa möjliga avslut på ett långt och underbart liv!

Vila i frid Je m'Appelle Dixie <3


Annars verkar det gå mot ljusare tider i våra liv, trots att flera underbara hundar fått lämna oss. Låt det nu bli ett roligt och rofyllt 2013 <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar