måndag 3 december 2012

Vinterväder

Ja då har tiden rusat iväg som vanligt. Har hunnit med julfest med HM-programmet, superkul var det! har även hunnit med massa hundträning :) Blaze har gjort sin första sökövning i djupsnö, han var lite förvirrad så vi ska se om det funkar bättre nästa gång :D Har inte hunnit med någon lydnad den här veckan, har vart massa skolarbeten och långpromenader i snöskogen. Är lite lessen över snön, hade gärna spårat ett tag till. Nåja, istället blir det lite lydnadsträning och bus och lek på schemat.

Snöpromenad
Lattjo börjar komma igång rejält med energin :) lekarna blir vildare och hårdhäntare och han har väldigt lätt för skall :P På onsdag ska vi fara och vaccinera lillkillen. och veckan efter det blir det en vaccination till, då är det dags för rabies, så att vi sen kan börja åka till Sverige :D Lattjos valppäls börjar minska och han blir allt strävare och strävare! KUL, jag vill att han ska växa lite till nu bara så det blir riktig fart på :D Annars har han lite väl stora öron och långa ben för tillfället, men det jämnar ut sig ;D ska passa på och ta massa foton imorgon eftersom han blev 12 veckor idag :)

Den värsta dagen den här veckan är över, nu två lugnare dagar till och sen blir det helg och Finsk vinnar och Helsingfors vinnar utställning :D Lite shopping ska det allt bli :) Snälla Jacob kikar till Blaze och Chess på fredagen då mamma är i Sverige och Lattjo och Koda får åka på kollo till Petra och Ove, helt underbara vänner man har som ställer upp och hjälper :)

Men nu ska jag hopp i säng!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar